mandag den 25. juni 2018

Livstegn og en lille update.

Hold da op... Det er vist rigtig lang tid siden, jeg har været så stille, så længe. Men den sidste måned har været fyldt af så mange ting, så jeg valgte at bloggen, måtte stå lidt standby. Men nu er jeg tilbage :-)


Men her går det rigtig godt. Jeg har fået nyt job !! I april stod jeg uden job, og det var ikke særlig nemt. Det ved alle som har gået arbejdsløs. Jeg brugte den første tid, til at få ro på det hele, og overveje hvad vej ,jeg nu ville gå. I maj havde jeg så tre jobsamtaler inden for en uge, og den sidste samtale førte til et job. Så 1. juni startede jeg i en børnehave, og jeg elsker det!! Jeg er så glad for mit nye job, og det har lettet hverdagen, igen at have en fast indtægt, og at vågne op, hver morgen og tage glad på job. 


Alle dyrene har det også godt. Dog har vi måtte sige farvel til gamle Timon. Alderen havde indhentet ham, og han blev næsten fem år. Det er altid svært at sige farvel. Især når det er det marsvin, som vi havde haft i længst tid. Men alle de andre dyr trives. Og Nemo hygger sig på altanen, med at gnave størstedelen af mine blomster ned. I forrige weekend var vi til bryllup hos mine veninde. Det var et virkelig skønt bryllup og en dejlig fest. Her et billede af mig og kæresten fra brylluppet. 


Forøvrig kunne vi fejre 8 årsdag i lørdags. Vildt så hurtigt tiden går... <3

Det var lidt herfra, og som I kan læse, lever jeg i allerbedste velgående. Jeg vender snart tilbage. Jeg har et par boganmeldser og nogle flere plante indlæg. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar