mandag den 7. maj 2018

Tulipanfestival på Gavnø

Jeg elsker tulipaner. Og jeg har altid været tosset med dem. Så er der noget bedre end en hel park fyldt med tulipaner? Nej vel.... Og så er det altså Gavnø man skal tage til, på denne tid af året. 

I lørdags tog vi så en tur til Gavnø. Vi var der for et par år siden, så jeg glædede mig helt vildt til at gense det flotte syn. Og jeg blev bestemt ikke skuffet. Der var bare så smukt. 
Ud over tulipaner i lange baner, er det en utrolig smuk slotspark. Der er virklige mange forskellige træer og planter, hvis man altså er til den slags. Der mulighed for at slå sig ned mange forskellige steder i parken, og nyde sin medbragte mad. Og så er der en sommerfuglehus. Med mange og meget store sommerfugle. De er så fascinerende af se på, selv om nogle af dem er meget nærgående. 

Så hvis du står og har nogle ledige dage her i Kristi Himmelfartsferien, så kan jeg da kun anbefale en smuk tur til Gavnø. Det koster 125 kr at komme ind.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar