onsdag den 2. maj 2018

Jeg er her endnu.

Hejsa alle sammen. Jeg er her endnu, selv om det efterhånden er meget længe siden. Grunden til at jeg har været så stille, er at der faktisk ikke rigtig sker så meget i mit liv, lige for tiden. 


Lige for tiden går jeg hjemme og søger nyt job. Og der sker som sagt, ikke det helt store. Jeg får læst en del, så jeg har nogle boganmelder og anbefalinger på vej. 

En anden ting jeg har fået tid til igen, er mine planter. Faktisk er jeg ved at omvende lejligheden til et helt drivhus. Jeg har fået mange nye plante og det er min mening at skrive et par indlæg om dette, i den kommende tid. Vi går jo også sommeren i møde, og min altan bugner med flotte sommerblomster og rigtig mange sjove blomster projekter. Jeg lover at få lidt mere fut i bloggen igen. Jeg skal bare lige lidt igang igen. 

Til sidst skal I da lige have et billede af det fantastiske Kirsebærtræ som står foran min opgang. 


Vi ses meget snart :-)1 kommentar:

  1. Det der kirsebærtræ er da bare flot. Det var da lige sådan et man skulle have i haven (og hvor det så skulle stå er en hel anden sag) :)

    SvarSlet