mandag den 14. maj 2018

Hyggemoster anbefaler - Emma Sköld serien af Sofie Sarenbrant

Jeg elsker jo en god krimi, og jeg har efterhånden læst rigtig mange, forskellige forfattere. Men en af dem jeg virkelig er faldet pladask for, er Sofie Sarenbrant. Hendes serie om kriminalinspektøren Emma Sköld, er virkelig en krimiserie som jeg vil anbefale. Serien om Emma, handler om den unge kriminalinspektør som efterforsker forskellige sager, i løbet af de 5 bøger. Men vi får også en stort indblik i hendes privatliv, hendes kærlighedsliv og især i forholdet med søsteren Josefin. Og så er det selvfølgelig det gode samarbejde med kollegaen Thomas. 

Min oplevelse er at, nogle krimier hurtig kan blive lidt kompliceret at læse. Der kan være mange karakterer og forskellige handlinger, at skulle holde styr på. Men sådan er Sarenbrants bøger ikke. Hun skriver utroligt læsevenligt, og det er bøger som bare fanger én, uden af forvirre. Handlingerne er virkelige spændende, og bøgerne er sindsyg svære at lægge fra sig. Faktisk endte jeg med at læse de sidste tre bøger i streg, fordi jeg bare skulle vide, hvad der skete i næste bog. 
Bøgerne er virkelig gode og virkelig nemme at læse. Så er du ikke er vant til at læse krimier, er det et rigtig godt sted at starte. 

Rækkefølgen på de 5 bøger er;


  • Hvil i fred
  • Døden løber marathon
  • Åbent hus
  • Babysitteren
  • TiggerenDen kloge læser vil opdage jeg at har byttet rundt på de to første bøger på billederne. Men jeg håber at det går.

Det skal lige nævnes, at der er de 5 bøger i serien, og det ser umiddelbart ikke ud til at der kommer flere. Desværre

Men har du lyst til at læse om mord på spahotellet? Eller finde ud af hvorfor det er farligt at løbe marathon eller sælge sit hus. Så er det bare at komme i gang. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar