onsdag den 9. maj 2018

Anbefaling af The Rain.
I fredags udkom Netflix med en ny serie. En ny serie som ovenikøbet er dansk. Jeg var virkelig i tvivl, om jeg skulle se den, da seriens tema lød virkelig meget skræmmende, og jeg er en mega kylling, når det kommer til film og serier om jordens undergang. Nu har jeg set den første sæson og jeg kom levende igennem den. Jeg ved at rigtig mange er nysgerrig omkring den, så derfor vil jeg skrive en beskrivelse og en anbefaling af serien. The Rain er som sagt en dansk Post-apokalyptisk serie. En giftig regn udsletter størstedelen af Danmarks befolkning. Tilbage sidder Simone med sin lillebror Rasmus, sikkert i en bunker på Sjælland. Deres mor er død og deres far er gået, fordi han tilsyneladende er den eneste som kan stoppe den farlige regn. Årene går og efter 6 år i bunkeren er de ved at løbe tør for mad. Men hvordan ser verden uden efter 6 år? Og findes der andre overlevende? Kan man stole på alle? Og vigtigst af alt.... hvordan undgår man at blive våd?????
Som jeg skrev tidligere så var jeg virklig i tvivl jeg turde se denne serie. Jeg er virkelig letpåvirkelig når det kommer til jorden undergang, og katastrofer. Og jeg kan ikke se en film om emnet under jeg blive fysisk dårlig, og får mareridt i mange dage. Når noget virker realistisk og kan true mit liv, film eller ej, så får jeg bare den værste angst. 

Så det var måske ikke den klogeste beslutning at se en serie, hvor Danmark bliver udslettet af en giftig regn. 
Men helt ærlig, min totale dødsangst udeblev. Jo, serien er uhyggelig, rigtig uhyggelig flere steder. Men for mig forblev det fiktion. Jeg genkender jo stederne, og ved det skal ligne et Danmark uden mennesker, men jeg følte ikke det var noget, som kunne ske i virkeligheden.

Så jeg så hele serien færdig. Og det er en god serie. Jeg var virkelig inde i en helt anden verden, i mens jeg så den. Og jeg havde svært ved at slippe den verden bagefter. Jeg synes desuden, at de unge skuespillere gør det virkelig godt. 
Men jeg blev altså lidt irriteret over, at noget af plotte var let at gennemskue, og at nogle af de beslutninger, som personerne i serien gør, nogle gange er virkelig dumme. Men hvordan ville jeg reagere, hvis jeg var skulle kæmpe for mit liv, på denne måde?

Alt i alt kan jeg kun anbefale denne serie. Jeg synes den er god, og jeg glæder mig virkelig til næste sæson. 

Nu må jeg endnu engang, på jagt efter en ny serie. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar