torsdag den 12. april 2018

33 år

Ja, jeg kan ikke komme uden om det, men jeg er blevet 33 år. I går havde jeg fødselsdag, og jeg havde en rigtig dejlig dag. 


Jeg fik denne smukke buket blomster af min kæreste. Det er bare så fin. 

Der ude over fik jeg denne lækre Pletter i luften og gavekort :) Jeg havde ikke rigtig ønsket mig noget, men jeg er sindsynd glad for de ting jeg fik. 


Jeg havde som sagt en rigtig dejlig dag. Og en rolig dag. Jeg var ude og spise frokost med min søster, og så tog jeg en eftermiddag med Netlix. Da min kæreste kom hjem blev jeg overrasket med blomster og spisning ude. Med masser af Sushi. En dag uden det store ståhej. Lige en dag efter mit hjerte. 

Nu skal jeg bare vende mig til at være 33. Jeg synes det er et virkelig grimt tal. Ikke fordi jeg føler mig gammel. Men 33 er bare ikke pænt. Meeen jeg overlever nok. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar