tirsdag den 27. marts 2018

Anmeldelse af Blodmåne, af Katrine Engberg

Jeg er nogle gange lidt langsom, når det gælder de nyeste bøger. Og det gik op for mig, at Katrine Engberg faktisk udgav nummer tre i denne bogserie, den dag jeg fik i gang med at læse nummer to. Men fordi jeg er langsom skal I ikke snydes for en anmeldelse. 


Blodmåne er som sagt anden bog i serien om Politiassistenten Jeppe Kørner, hans Kollega Anette Werner og den nysgerrige pensionist Esther de Laurenti. Bogens handling finder sted i København, hvor en kendt modemand, findes død, ætset op af kemikalier.
Det bizarre mord, følges op af endnu et mordforsøg og Jeppe, Anette og Esther prøver at finde hoved og hale i de voldsomme overfaldt, og først og fremmest finde en sammenhæng mellem ofrene. 

Esther, som elsker en god krimi, og hvis fantasi ikke fejler noget, kommer i første omgang med et vanvittigt bud. Men hvor meget nag kan en person bære rundt på. Og hvad har et kendt radiogram med hele sagen at gøre?

Bogen er ualmindelig godt skrevet. Og jeg har kun ros til overs for Katrine Engbergs skrivestil. Den første bog, krokodillevogteren, var god, men den fangede mig slet ikke som Blodmåne gjorde. Jeg var faktisk i tvivl om jeg skulle forsætte, med at læse den serie, men er virkelig glad for jeg gjorde det. 
Det skal dog siges at jeg fandt noget af bogen en anelse forudsigelige. Der var et par gange, jeg kunne regne ud hvad der nu skete. Men dette skal nu ikke trække, en ellers rigtig god bog ned. 

Alt i alt en super spændende bog, som jeg virkelig kun kan anbefale. Og så er det fedeste, at jeg jo har nummer tre bog, Glasvinge, til gode. 

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar