mandag den 8. januar 2018

Læste bøger i 2017

2017 var et år, hvor der skete rigtig mange ting. Og ind i mellem opgaveskrivning, eksamener, og jobsøgning, har jeg da også fået læst nogle bøger. Jeg har læst 28 bøger i løbet af året. 


Nogle af de bøger jeg har læst ses her. Jeg har læst en del krimier, og flere af dem var rigtig gode. Men de 3 bedste bøger jeg har læst i år er. 


  • Kaninjægeren, af Lars Kepler. 
  • Pigen med den blå cykel, af Regine Deforges.
  • Den niende grav, af Stefan Ahnhem. 
Grundet uddannelse og jobstart har jeg slet ikke fået læst alle de bøger, jeg egentlig gerne ville. Og jeg håber virkelig, at jeg får læst noget mere i 2018. Som i led i at forkæle mig selv mere. For børgerne er vigtige for mig. De hjælper mig med at flygte fra virkeligheden og hverdagen, til tiders kedelige liv. Bøgerne giver mig luft og ro hoved. Og så giver de mig oplevelser, følser og tanker. Mine bøger er meget vigtige for mig, og heldvis står der en masse ulæste bøger i reolen, og venter på mig. Hvad er dine planer for dig og dine bøger i 2018? og Hvordan bruger du læsningen?

Go´ læselyst. Ingen kommentarer:

Send en kommentar