torsdag den 4. januar 2018

Farvel 2017, Goddag 2018

Rigtig godt nytår alle sammen. Det er snart nogle dage siden, vi sagde farvel til det gamle år. Og derfor vil jeg dele min tanker om det gamle, og nye år med jer. 


2017 var et underligt år. Det var det år hvor jeg knoklede mig igennem de sidste eksamener, bachelorskrivning, og den endelige eksamen, og hvor jeg jeg endelig kunne kalde mig for pædagog. En måned efter fik jeg mit første job. Det har været et år med rigtig mange udfordringer, og op og nedture. Og uden at sige for meget, så tror jeg bare vi lægger 2017 bag os, og håber 2018 bliver meget bedre. Uden at blive for filosofisk omkring mine ønsker, for det nye år, så der 3 ting jeg vil forsøge på i 2018. 


  • Være bedre ved min krop... For mit helbreds, mit humør og for min egen skyld. 
  • Forkæle mig selv mere. Nyde alene tid, læse flere bøger, og gøre ting som gør mig glad. 
  • Og sidst men ikke mindst. Jeg skal være mere glad. Bekymre mig mindre, græde mindre, have det mere sjovt.  
Alt i alt, skal jeg prøve at nyde livet og menneskerne omkring meget mere. Det har jeg virkelig brug for. 

En af de ting jeg gjorde til nytår, var at finde mine lakker frem. Det er næsten et år siden, jeg sidst har haft neglelak på. Og jeg vil jeg forsøge at forkæle mig med noget mere. 


Og jeg har også fået nye briller. Jeg er ret glad for dem... 


Sidst men ikke mindst så flyttede der en ny beboer ind i går. Meep har endelig fået sig en lille burven. Han hedder Cosmo. 


Jeg håber I alle er kommet godt i det nye år :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar