mandag den 22. januar 2018

3 små grise

I november besluttede vi jo at stoppe med at avle, fordi vi ikke ville miste flere marsvin. Men så stod vi med tre hanmarsvin, som gik alene, og det har marsvin ikke godt af. Så i løbet af de sidste måneder, har de tre hanner fået nogle små lækre burvenner. Her er Cosmo, Bastian og Grisling. 


I december fik Tumle, som den første en ny lille ven. Lille Bastian flyttede ind til ham. Han er så fin. Han brude egentlig blive langhåret, men tvivler på han bliver det, da han snart er 3 måneder, og pelsen er forblevet kort. Men lækker er han. Her er Tumle og Bastian. 


Lige efter nytår flyttede Cosmo så ind hos Meep. Cosmo er et hovsa marsvin, min veninde fik som bonus. Han er en lille hvid han, som helt sikkert bliver langhåret. Og han er så glad, og tam. 


I sidste uge kom så endnu et hovsa marsvin fra min veninde. Begge hende hunner, var drægtige da hun fik dem. Så Grisling er fætter til Cosmo, og de er født i samme bur, med 14 dages mellemrum. Grisling hedder Grisling fordi han bor sammen med tigerdyr. Han er sort og hvid, og virkelig smuk. Han er lidt mere stille men så sød. Ham og Tigerdyr hygger så godt. 


Det gør mig så glad at, se mine dyr har det godt. Og nu har de alle en burven. Der bliver duttet og poppet i burene og det er fantastisk at være vidne til glade dyr. Ingen kommentarer:

Send en kommentar