fredag den 12. januar 2018

10 ting som gør mig glad.

Som jeg tidligere har nævnt, er et af mine nytårsforsæt, at være mere glad. Og derfor vil jeg skrive lidt om de ting, som gør mig allermest glad. De 10 ting kommer ikke i nogen særlig rækkefølge. 1. Jeg er glad når jeg føler mig værdsat og elsket. Når jeg får et kram, en sød besked eller en hilsen. Når min lille nevø smiler over hele hoved når han ser mig, og en ven, sender en kærlig hilsen. Det gør mig glad, at gøre andre glade. 2. Min niece og nevøer. Når jeg er moster og kan forkæle dem, og lave en masse sjov og ballade. Når de kalder på mig og krammer mig. Det er den bedste jobbetegnelse i verden. 

3. Mine dyr har det godt. Alle som kender mig, ved at jeg elsker mine dyr. Og når mine dyr er glade, og trives, så har jeg det godt. Især med mine marsvin er det tydeligt at se når de er glade. Så kan jeg ikke andet end smile. 


 4. Når jeg har ro i mit hoved. Mit hoved er ofte kaos og rigtig mange tanker. Og når jeg så endelig kan finde noget ro, og få sovet, læst og slappet af, får jeg meget mere overskud og glæde i hverdagen. 


5. Når min hjem er ryddeligt og pænt. Jeg kan ikke slappe af når min hjem roder. Og det gør mig så glad, at kigge rundt i et rent og pænt hjem. 

6. Når mine okideer blomstre. Ja jeg er vild med mine orkideer, og jeg passer og nusser dem i stor stil. Når jeg så, endelig, opdage et nyt blomster skud, så bliver jeg så glad. Det er så lille en ting, men jeg bliver helt varm som hjertet. 


7. Når jeg fordyber mig i mine bøger. Når en bog bare omslutter mig, og jeg glemmer alt omkring mig. Det er fantastisk !8. Lækker mad. Jeg er meget glad for rigtig god, lækker mad. En stor bøf er fantastisk, men det er chokolade også. Og is!! At sidde og nyde god mad i godt selskab, er det bedste. 9. At synge. Lige meget hvor træt jeg er, så skal jeg bare være til kor i 10 minutter, så er jeg glad og griner. Det er den bedste kur mod dårligt humør. Og jeg synger måske ikke fantastisk, med det gør mig bare så glad. 10. Jeg bliver glad når jeg er omringet af dem jeg elsker. At føle de vigtigste personer omkring mig. DET GØR MIG GLAD. Hvad gør dig glad?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar