mandag den 4. december 2017

Første juleindlæg
Bedre sent end aldrig. Vi er jo allerede et par dage inden i december, så det er på tide at forsøge at få julet lidt. Og jeg må indrømme at jeg virkelig forsøger. For her har julestemningen overhoved ikke indfundet sig. Men, men, men Jeg har jo tilmeldt mig bloggeradvent. Og jeg fik ret hurtigt sendt min pakke afsted. Men så gik det galt... for den pakke jeg skulle modtage, var meget forsinket. Og da den endelig kom, var halvdelen blevet væk. Og pakken var åben. Det er så mega ærgerligt at betale en del penge, og så få sådan en dårlig service. 

Men heldigvis har jeg den sødeste Nisse. Louise som har sendt til mig,  og har en ny pakke på vej til mig. Og så måtte jeg åbne pakke nummer 3 går. 


Jeg fik dette søde juleornament med julemanden. Og som jeg elsker, med en masse glimmer. Den er bare så fin, og glæder mig til at hænge den på juletræet. Og så er jeg totalt overasket over at den har overlevet Postnords brutale behandling. 
Jeg glæder mig så meget til at modtage min næste pakke fra Louise. Det er simpelhen så sødt at hende at gensende de to pakker, som ikke kom. 

Hvis du vil se hvad jeg har sendt, kan du besøge Monias blog. 

Somsagt er der ikke den store julestemning, her hos mig. Det er der flere forskellige grunde til. Men jeg har måtte komme til den erkendelse, at der ikke bliver skrevet og sendt julekort i år. Og at størstedelen af julepyntet bliver i kasserne. Jeg har fået lavet kalenderlys, dørkrans og hængt Mistelten op. Og i dag fik jeg pyntet med 3 små lyskæder. For lyskæder er noget af det smukkeste ved julen. Ud over juletræer selvfølgeligt. Jeg har stadig et plan om vi skal have et juletræ. 
Så ja, lidt men hyggeligt julerier her fra. 

Håber i alle har fået en god start på december. 


2 kommentarer:

  1. Hyggeligt at du er med i Årets BloggerAdvent, håber det kan li lidt julestemning..

    Knus <3

    SvarSlet
  2. Sikke en skøn gave, du fik - jeg elsker glimmer :-)
    Det var sådan en skam, at PostNord var så ringe, men det var vel nok sødt af din nisse, at hun sendte nye pakker til dig <3

    SvarSlet