onsdag den 27. december 2017

Anmeldelse af Jeg er dig, af Clare Mackintosh

Jeg har læst en virkelig spændende thriller. Det var en bog jeg faldt over på Bogforum. Clare Mackintoshs første bog, Jeg lader dig gå, var en af de bedste bøger, jeg nogen siden har læst. Så derfor røg hendes bog nummer to med, med det samme. 


Sekretæren Zoe, lever et helt almindelig liv. Hun bor sammen med sine to voksne børn, og kæresten Simon. Hun er ikke velhavende, men det hele løber rundt, og hun er lykkelig. Lige til den dag, hun ser sit eget billede i en annonce, for en slags datingside. Holder nogen øje med hende? 
Da annoncerne forsætter, med billeder af forskellige kvinder, og en af kvinderne en dag findes død, går Zoe i panik. Hun får kontakt med betjenten Kelly. Zoe og hende er sammen overbevist om, at der er en sammenhæng, mellem flere overfald og billeder. Men vil nogen tro på dem? Og Hvad er det for en datingside annoncerne referer til? 

For kan vi gemme os i dette digitale samfund? Og er det farligt alt at gøre som man plejer?

Jeg har virklig læst en god og fængende bog. Clare Mackintosh skriver et let og svævende sprog, hvor siderne vender sig selv. Spændingen bygge ganske langsomt op, og bogen lukker sig fuldkommen om en. 
Jeg læste i bogen mens jeg kørte i tog, og jeg blev altså en smule paranoid. Jeg er vild med bøger, som sætter sig fast hos en. 

Trænger du til en virkelig godt og spænde bog, kan jeg virkelig anbefale denne. Og har du ikke læst Clare Mackintoshs første bog så jeg også kun anbefale den. Læs anmelde af den her http://www.hyggemoster.dk/2016/08/boganmeldelse-jeg-lader-dig-ga.html

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar