tirsdag den 26. december 2017

Afslutning på jul og #bloggeradvent

Hej igen. Så er vi forbi julen, og da jeg ikke har været så synlig den sidste tid, skal I opdateres på både julen og #bloggeradvent. 


Jeg har som sagt været lidt fraværende her op bloggen, den sidste tid. En gang i mellem er er tiden og overskuddet bare ikke til det. Men jeg har heldigvis juleferie nu og det nyder jeg. Jeg har ovenover samlet de 3 gaver, fra mine første 3 pakker i #bloggeradvent. De er jo sendt fra søde Louise . Noget super sødt julepynt. 

I søndags pakkede jeg så den sidste pakke op, og der var en lækker creme, vaseline, og en pind til varm kakao i. Alt i alt har jeg fået nogle rigtig fine gaver. 


Juleaften var rigtig hyggeligt. Vi fejrede aftenen sammen med min søster, svoger og deres 3 børn, hjemme hos dem.  Det var meget stille og roligt, og børnene fik alle deres ønsker opfyldt. Her var vores træ og alle de mange gaver. 


Herhjemme nåede jeg har få min eget lille bitte juletræ. Det er ikke meget, men det er der! Jeg håber I alle har haft en dejligt og hyggelig jul. Ingen kommentarer:

Send en kommentar