fredag den 3. november 2017

Jeg deltager igen i #bloggeradvent.

Julen nærmer sig.. Åbenbart. Jeg kan slet, slet ikke følge med. Og jeg kan da slet ikke forstå, at vi skal begynde at jule lige om lidt. 
Men Status er at julen kommer, og jeg har igen i år valgt at deltage i bloggeradvent. Jeg skal i år være nisse for Monia og jeg glæder mig meget, til at lære hende bedre at kende, og finde de helt rigtige gaver. I år er det Louise som skal sende til mig. Det var faktisk Louise som jeg var nisse for sidste år. 


For at Louise, kan lære mig lidt bedre at kende, vil jeg skrive en lille beskrivelse af mig, og mit forhold til julen. 


Jeg hedder Maria og er 32 år. Jeg bor sammen med min kæreste og hans 2 store drenge. Husstanden består derudover af to store dovne katte, Bambi og Nemo. Og af 9 marsvin. Min kæreste og jeg har et lille marsvineopdræt. 
Jeg arbejde som pædagog, og der ud over har jeg mange forskellige interesser. Jeg elsker at synge, og har sunget i kor i 6 år. Jeg er vild med litteratur og elsker at læse. Jeg pusser og nusser om mine orkideer. Jeg er Moster og elsker det. Jeg elsker at bage flotte og lækre kager. Og så blogger jeg selvfølgelig. Jeg er et stort hygge menneske. Også i julen. Jeg elsker levende lys, hjemmebag og en varm kop te eller kakao. Ikke kaffe. Jeg elsker søde sager, især lækker chokolade. Der er lyskæder, overalt i mit hjem, og drømmer om en have, jeg kunne fylde, med alle slags lyskæder. 
Hos mig er julen rød, lilla, guld og sølv og jeg ELSKER glimmer og glitter. 

Det bedste jeg ved ved julen er juletræere. Jeg elsker at ligge og kigge op i grenene og nyde de flotte julekugler og alle lysene. Gammeldags jul frem for moderne jul - altid. 

Til sidste skal det nævnes at jeg ikke tåler kunstige dufte. Så duftlys og andre duft ting, gør mig syg. 

Så Louise, hvis du vil vide mere, må du endelig bare spørge. Ellers så giver min blog et ret godt billede, at hver jeg er. Det var vist det, for denne gang. Jeg glæder mig til at hygge, forkæle og blive forkælet. 


3 kommentarer:

 1. Hyggeligt indlæg og lækkert at du ville være med igen.
  Synes det er blevet sådan en super hyggeligt tradition..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Ho ho ho - Det er så sjovt at jeg nu skal forkæle dig, året efter du gjorde det for mig. Knus-elsker stadig mine julekugler.
  Jeg har virkelig noget at leve op til. Synes du har givet et godt udtryk for hvad der er go / no go, tak!

  SvarSlet
 3. Lyskæder giver altså sådan et hyggeligt lys (:

  SvarSlet