mandag den 13. november 2017

Bogforum 2017

Endelig... Endelig var det min tur til at besøge Bogforum i Bellacenteret. I lørdags var jeg der inde samme med mine to skønne kollegaer. 


Jeg havde jo aldrig været der før, så havde kigget lidt i programmet, for at se om der var nogle oplæg, eller signeringer, jeg var interesseret i. Men da jeg kom der ind, måtte jeg ændre lidt på min planer. Jeg var godt klar over der ville være mange mennesker, men alligevel blev jeg overvældet af de mange mennesker. Jeg havde ikke overskud eller tid til at stå i lange kører, så jeg fik kigget rigtig meget, og shoppet en del. 
Og når man er tre som følges, og som kigger efter tre forskellige slags bøger. Så bliver man nemt væk fra hinanden... Men vi fandt altid hinanden igen. Her er min skønne kollega Christina. 


Selv om mine planer ikke helt holdt, var det en super hyggeligt dag. Vi fik grinet rigtig meget, set rigtig meget og oplevet mange sjove ting. Og så fik jeg selvfølge brugt lidt penge. Jeg havde et par bøger jeg vidste, at jeg skulle have med hjem. Men det endte med 6 lækre bøger. 


Jeg fik købt Pagten af Michael Katz Krefeld. Den er netop udkommet, så den vidste jeg, at jeg skulle have med hjem. 
Et Lille Liv, bliver omtalt alle steder i øjeblikket. Og alle skriver så fantastisk om den. Så den gik jeg også bevist efter. 
Blodmåne er også, næsten, lige udkommet. Den var på min måskeliste, og kom så også med hjem. 
Toner i natten og Altid Tilgivelse stod på min ønskeliste, så da jeg fandt dem, kom de med. Og så fandt jeg Jeg ser dig. Den tidligere bog af Clare Mackintosh, Jeg lader dig gå, Er en af de bedste bøger jeg har læst. Så den kunne jeg da ikke bare lade ligge. 

Så alt i alt, en super hyggelig dag, med skønne mennesker, masser af bøger og lækker ny læsning. 

Bonus: Juletræ... for hver elsker ikke juletræer??Ingen kommentarer:

Send en kommentar