fredag den 27. oktober 2017

Reklame - Smarte herrestrømper

For dem der kender mig, så er det ingen hemmelighed, at jeg elsker strømper. Især flotte, sjove og farverige strømper er lige mig. Og jeg har rigtig mange forskellige slags i min store sokkeskuffe. Men én ting er at strømper, er flotte og smarte, men de skal også være behagelige. Jeg kan ikke gå med strømper, der strammer, eller har en søm der gnaver.

Er du mand, eller kender du en, som trænger til nye strømper, så skal du da kigge forbi denne hjemmeside Strømper til mænd hos Intimo 


Du kan finde strømper i størrelserne 38 - 50. Så har du en stor fod og har svært ved at finde pæne og behagelige strømper, så er der et stort udvalg her. 
Der er strømper i alle tænkelige farver, og i forskellige materialer, så jeg er sikker på der også er nogle du kan bruge. Om det så er til gave eller til selvforkælelse.

Det skal selvfølgelig nævnes at der er strømper i mange forskellige prisklasser, og lige nu er der tilbud på både enkeltpar, og forskellige pakker. 

Og hvis du kun er til sorte strømper, så kan jeg kun anbefale dig at springe ud i lidt mere farve. Det skaber kun godt humør, hos dig selv og andre. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med intimo.dk




Ingen kommentarer:

Send en kommentar