lørdag den 21. oktober 2017

Readathon Oktober 17 - opdateres - slut

Så er denne omgang af Dewey´s 24 timers Readathon skudt i gang. Her kl 14 begyndte rigtig mange mennesker, rundt omkring i verden at læse. 


kl. 15:15 Jeg begyndte med at læse Honeymoon i Paris og er netop blevet færdig. Så nu får jeg i gang med Shopaholic i Las Vegas. Om et par timer er det tid til at lave mad og spise, men burde kunne nå en god bid inden. 

kl 17:00 jeg er har nu læst 70 sider af Shopaholic og lægger den for nu. Jeg skal ud og lave mad og spise med familien. 

kl 18:40 Så fik vi spist. Lækker Wienerschnitzel med ovnstegte kartofler, ærter og championgsauce. Nu er det tid til at fordybe sig lidt igen. 
Kl. 23:00 Jeg er nu færdig med Shopaholic i Las Vegas. Endnu en skøn bog i serien. Tænker at jeg snart skriver en anmeldelse af den. Jeg har nu læst 410 sider. Jeg vil trække ind i min seng og begynde på Forårsjagt. Tænker jeg godt kan tage et par timer mere.Søndag kl 9:20 Godmorgen. Jeg er lige stået op og er bare rigtig træt. Jeg lagde bogen lidt i 2 nat. Og så så jeg lidt Netflix. Men jeg kunne bare ikke sove. Klokken var lidt i 4 sidst jeg så på uret. Så 5 timers søvn blev det til, Godt og vel. Men nu skal jeg spise noget morgenmad og så tager jeg fat igen.  ....


søndag kl 14. Så er det slut for denne gang. Jeg blev ikke færdig med min sidste bog, da jeg måtte læggen den kl 11 fordi jeg var så mega træt. Så jeg fik mig en lille lur og jeg gik læst lidt til sidst. Jeg har i altså læst 2 hele bøger og 60 % af bog nummer 3. I alt 665 sider. Min rekord, men bestemt ikke nær det jeg havde håbet på. Vi ses forhåbentlig igen om et halv år tid, til endnu et fedt læsedøgn. Jeg håber I alle har haft et skønt  READATHON 


:

3 kommentarer:

  1. Rigtigt gode valg af bøger - held og lykke med læsningen

    SvarSlet
  2. Ser super hyggeligt ud og lækker mad, håber også du får en god nat..

    Knus <3

    SvarSlet