onsdag den 6. september 2017

Status på august

Ja det var så den sommer. Vi er gået ind i den første efterårsmåned, og man må sige, at der allerede er efterår luften. August måned er gået vanvittigt hurtigt, og det har desværre gået lidt ud over bloggen. Men nu er det tid til at gøre status for august måned. Hvad har jeg lavet og hvor har jeg været?

Først og fremmest har jeg været rigtig meget i Køge. For der arbejder jeg lige nu. Det er så skønt endelig at arbejde som en rigtig pædagog, med alt det, det nu indebærer. Og så er jeg glad for det er i Køge, for det er bare en dejlig by. Hver morgen går jeg igennem byen og jeg har fået taget en del billeder i min daglige gang. 
Jeg var jo også uge og spise og bowle med min bror og søster. Og det var faktisk også i Køge. 

Det har faktisk været en måned, hvor jeg ikke har lavet det helt store. Vi har arbejdet en del begge, og på kryds af hinanden, så vi har ikke fået lavet så meget sammen. 

Månedens bedste.

Ja altså, at jeg har starter arbejde, og har fået min første løn er jo virkelig dejligt. 

Og at jeg fik blomster i sidste uge... Månedens øv. 

Startede måneden med at få færdiggjort en rodbehandling og det kostede så 4000 kr. Der ud over måtte vi forbi dyrlægen med Bambi. Han havde fået voldsom eksem og måtte i behandling. Han er heldigvis ovenpå igen. Hvad har jeg bagt?

Absolut ingen ting... 

Hvad har jeg set?

Jeg er gået tilbage til en god gammel serie. Jeg ser Friends på Netflix og er pt i 8. sæson. 

Hvad har jeg læst?

Jeg har fået genlæst Lise Nørgaards Kun en pige. Det er 3. gang jeg læser den. Men elsker hendes erindringsromaner. 

Hvad har jeg købt?

Jeg har fået shoppet lidt praktisk arbejdstøj. Nogle løse og behagelige bukser jeg kan bevæge mig i. 


Hvad ser jeg frem til i september?


  • Ferie! I slutningen af måneden skal jeg og min kæreste med min far og bonusmor til Tyskland. Vi skal ned og besøge min farmor, og gense en masse af mine barndomsminder. Det er min første ferie i 6 år og min første ferie med min kæreste. Jeg glæder mig virkelig til at komme væk i nogle dag. 
  • Min nevø bliver 1 år. Det er vildt det allerede er et år siden han kom til verden. Glæder mig til at fejre ham. 
  • Glæder mig til at få arbejdet med min søvn og få gang i en sund søvnrytme. 
  • Og så glæder jeg mig til, at skulle ind i DR koncertsal og høre Pigekoret synge danske sange. Jeg skal der inde med min veninde og hendes datter om 14 dage. 
Det var en lidt kort status men som sagt, så har august ikke været så vild og voldsom. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar