mandag den 18. september 2017

Aftentur til Tyskland.

I sidste weekend var min kæreste og jeg et smut med færgen, og vi fik handlet lidt. Vi valgte at tage afsted, fredag efter arbejde. Dels var vi alene hjemme, og dels kunne vi få billetten til kun 149 ,-Det viste sig at være en rigtig god ide. Der var næsten ingen på færgen og Bordershoppen var også næsten tom. Planen var at få handle ind til Kærestens fødselsdag i næste måned, og det fik vi bestemt også. og mere til. Det var en super hyggelig tur, også selv om vi var pænt trætte da vi kom hjem. 

Jeg fik hygget mig med en masse smagsprøver på Bordershoppen...Og se lige den skønne Milka hylde. Verdens bedste chokolade. Jeg elsker turen til Tyskland med færgen. Også selv om det kun er for et par timer. Det minder mig om alle turene, ned til mine bedsteforældre, da jeg var barn. og i næste uge bliver det endelig tid til at genopfriske disse minder. Ingen kommentarer:

Send en kommentar