fredag den 18. august 2017

Søskendetur

Familie er skønt. Jeg er den heldige storesøster til mine to søskende. Og nu hvor vi alle er blevet voksne med familier, kærester, børn og jobs, er det ikke helt så meget vi får set hinanden. Bare os tre. Så i sidste weekenden besluttede vi os for at hygge, kun os. 

Vi mødtes i Køge og startede med at spise på Café Vanilla på Køge tov. Det er en rigtig hyggelig café med rigtig lækker mad. De var hurtige til at lave den og min bøf var bare så lækker. Min bror og søster fik en lækker burger. Vi fik chokoladekage og cheesecake til dessert. Meget meget lækkert. 
Herefter tog vi til Køge Bowlingcenter og bowlede en time. Det er godt nok længe siden jeg havde bowlet, og jeg havde egentlig spået mig selv ret dårlig. Men overraskende nok så gik det rigtig godt for os alle tre, og der var kamp til stregen. 
Vi havde en super hyggelig aften og jeg håber snart vi tager sådan en tur igen.

Rigtig go weekend. 1 kommentar:

  1. Lyder som en fantastisk tur og fed at i lige havde sådan en alene tur..

    Knus <3

    SvarSlet