lørdag den 5. august 2017

#reklame. Smart dametøj.

Det er godt nok længe siden, jeg har købt nyt tøj. Jeg er ikke god til at shoppe tøj. Jeg bliver hurtig tvær over, det ikke passer, eller at der ikke er noget jeg kan lide. Men når man så finde lige præsis de bukser eller den bluse, man mangler, så er nyt tøj bare fantastisk. 

Plus Fine er en dansk tøjmærke som laver virkelig lækker tøj. Og tøj som er lækkert, praktisk og afslappet. Og det er til en meget fair pris. Der er rigtig meget at vælge imellem. Alt lige fra bukser, skjorter og forskellige associeres. 

 
Tøjet fra Plus fine er lavet, så det er behageligt at have på. Men samtidig lægges der vægt på det er skal være smart og pænt samtidig. Og vi kvinder ved jo godt, at smart tøj ikke altid er super behageligt at have på. Jeg tager nogle gange pænt tøj på, til særlige anledninger, men ender med at skifte, fordi jeg føler mig så utilpas i det. Pænt tøj er for mig også lækkert at have på. 

Du kan se udvalget her Tøj fra Plus Fine til kvinder

På hjemme siden finder du en rigtig gode guide til størrelser. Det er en god hjælp hvis du er tvivl om din størrelse. Det er så ærgerligt at bestille tøj hjem, som ikke passer. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med froelundwebshop.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar