mandag den 14. august 2017

En lille update herfra....

Hej alle sammen. Her har været lidt stille de sidste uger og det beklager jeg. Men som jeg har skrevet, er jeg startet i job. Det der arbejde tager bare rigtig meget af ens tid. Når det så er sagt så er jeg vild med mit arbejde, og virkelig glad for jeg tog springet ud i noget, som var helt nyt for mig. 


Ud over arbejde har jeg brugt meget tid på marsvinene... Vi har holdt en rolig sommer uden at tænke avl. Men nu er det snart til at sætte damer og herre sammen igen. Dog har vi et par piger, som er blevet en anelse for tykke, og da dette kan være ret fatalt for dem, er de store piger nu på kur. Mindre mad og mere motion. Så om et par uger kan vi forhåbentlig sætte Tumle sammen med Snehvide. 
Og Tumle har ventet utålmodigt... Han savner selskab og ser frem til lidt damesjov. Det sidste skud på stammen, lille Nanna fisen vokser godt. Hun skal dog lige vente til nytår før vi sætter han på hende. Og i mens kan hun jo vokse sig mere og mere lækker. 


Min plan er at komme med lidt flere indlæg i fremtiden. og få genindført mine månederlige statusser... Det er en god måde at gøre status synes jeg.. 

Håber i alle har det godt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar