mandag den 21. august 2017

10 ting jeg elsker

Facebook er rigtig god til at fortælle mig, hvad jeg lavede sidste år... og forrig år og alle årene inden. Det synes jeg nogle gange er meget hyggeligt. For et par dage siden så jeg så, at jeg sidste år lavede et opslag om de 10 ting jeg bedste kunne lide. Så jeg tænkte at jeg da skulle gøre det igen. Det er nok nogle af de samme ting, men det er da meget rart lidt at stoppe op, og tænke på hvad der gør ens livs godt. 

Tingene kommer ikke en protieret rækkefølge. Men lige fra hjertet. 

1. Mine dyr. Alle dem som kender mig ved, at mine dyr er mit et og alt. Kattene er de tykkeste, og til tider mest belastende, men uundværlige missetatter. Og vores basser er bare så skønne. De er forskellige hver især, men elsker hver og en. 2. Min kæreste. Han er manden i mit liv, og efter syv år er han stadig lige fantastisk. Han gør mig glad, når jeg er ked af det. Han er mig tryg, når jeg er bange. Han griner med mig og af mig, når jeg er tosset, og han får mig ned på jorden når jeg mister fodfæstet. Og så er han mindst lige på tosset med vores dyr som mig. 


3. Jeg elsker at tage på ture og bryde hverdagen. Om det så er en tur i skoven alene. Eller er tur med familien eller med kæresten. Det kan være til vandet, til byen, på museer eller ud og spise noget lækkert mad. En tur, får hverdagen til at glide lidt nemmere ned. 4. På de førnævnte ture jeg går alene, er jeg rigtig glad for at tage billeder. Jeg er især for naturbilleder, især blomster. Og jeg er ivrig bruger af Instagram og du kan se min profil til højre er på bloggen. 5. Ja jeg elsker mad. Jeg elsker god og lækker mad. jo ældre jeg er blevet, jo mere går jeg op i lækker mad der virkelig er det værd. Jeg er vild med gode bøffer, sushi og lækre desserter. Og jeg er stor fan af at spise ude, med venner eller kæreste. Men desværre er jeg ikke millionær, så værdsætter når jeg kommer ud. 6. Jeg elsker at hygge! Jeg er det største hyggedyr. Og det er næste lige meget, om det er med venner, familie, kæreste eller med veninder. Jeg elsker at mødes med veninder og få vendt verdenssituationen over et glad vin, kage eller en sang. Jeg elsker at hygge med mine kæreste til Matador. Jeg er især vild med mine alene tid, med Netflix, en god bog og Pepsi Max, og dette skal være i slappe tøj og helst i min seng. 


7. Jeg elsker mine bøger. Jeg læser rigtig meget, men måtte tage en pause på sidste semester på uddannelsen. Nu er jeg igang igen, og jeg elsker at kunne fordybe mig i et rigtig godt plot og glemme omverden. 


8. Jeg elsker musik og at synge. Jeg har sunget i kor i 7 år og elsker mit kor, og de timer ugentlige timer, hvor der kun er fokus på sang og hygge. Sing Star Hygge med pigerne er også altid et hit. Og da der skulle skrives bacheloropgave, skrev min makker og jeg om musik. 

9. Blomster. Jeg elsker blomster, og at få planter til at trives og gro. Jeg har ingen have nu, og ønsker mig virkelig en lille have, med en lille køkkenhave, nogle frugttræer og en masse blomster. Men nu må jeg nøjes med nogle potteplanter, og alle mine orkideer. Jeg elsker orkideer. og har lige nu 12 - 14 stykker. Jeg nusser og vander og gøder dem. Og jeg har faktisk ret stor succes med at få dem til at blomster igen og igen. 


10. Jeg elsker min profession. Jeg blev i juni i år færdiguddannet som pædagog. Og fik job efter en måned. Jeg er så glad for mit arbejde. Nogle mener måske at pædagoger er en helt særlig nytteløs race. Men jeg elsker at gøre en forskel, se mennesker udvikle sig og hvis jeg bare kan hjælp ét menneske på den rette vej, har jeg gjort mit job. 

Ja det var så de 10 ting jeg elsker allemest lige nu. Jeg blev helt glad for at skrive dette indlæg. Det er vigtig at værdsætte de gode ting i livet. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar