mandag den 24. juli 2017

#Reklame. Hudprodukter fra Garnier

Jeg har fået lovet til at teste og Buzze en række produkter fra Garnier via Buzzador. I dette indlæg vil jeg skrive om rense produkterne og ansigtcremen. Først og fremmest er der de to slags makeupfjernere/renseprodukter. Garnier SkinActive Micellar Gel Wash og Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water. Den med pumpen er Gelen og denne skal skylles af efter brug. Jeg anvendte den på en fugtet vatrondel. Og jeg for mig, skulle der flere omgange til før den tog al makeuppen. Men det kom af til sidst. Water var en del bedre. Her anvendte jeg også en fugtet vatrondel, og den tog min makeup en del bedre. Dog synes jeg ikke at de lever op til det de lover, nemlig at man ikke behøver gnide. I sær min øjenmakeup krævende at at jeg gned en del.
De har en dejlig let duft og virker ikke irriterende på min hud


Den anden rense serie er Garnier SkinActive. Det produkter som anvendes i 3 trin. Først renses der med Garnier SkinActive Cleansing Milk. Her efter anvendes Garnier SkinActive Cleansing Toner, og der afsluttes med Garnier SkinActive Day Cream. Alle tre produkter er med aloe vera og de dufter skønt. De er nemme at anvende. De tørre ikke ude og cremen er virkelig lækker. Denne serie er jeg virkelig fan af. 
I næste indlæg vil jeg skrive om Shampoo, balsam og Hårkur, Samt solspray. 

Produkterne er som sagt tilsendt til mig fra Buzzador. Ingen kommentarer:

Send en kommentar