onsdag den 26. juli 2017

#reklame. Hår og solprodukter fra Garnier.

Hej igen. I dag vil jeg igen skrive om de produkter jeg buzzer fra Garnier. Og jeg vil fortælle lidt om de hårprodukter og den solcreme jeg har fået fat i. 


Jeg har prøvet denne serie fra Garnier Respons. Shampoo, Conditioner og Mask Mythic Olive. Det er en lækker hårserie og hårmasken har jeg prøvet før. Jeg han godt lide den lette, men lækre duft. Shampooen er lækker, og jeg føler den vasker mig hår rigtig rent. Balsammen gør min hår så blødt og den skønne hårmaske giver bare mit hår, det ekstra. Jeg elsker disse hårprodukter og kan kun anbefale dem. 


Jeg har også prøvet denne. Garnier Ambre Solaire Face protection mist, SPF 50. Den reklamere med at kunne sprayes oven på makeuppen uden at den tvære. Jeg må indrømme at jeg ikke har givet den fuld gas, med makeup på, men det jeg har prøver, gik ikke ud over min make op. Men det jeg især godt kan lide ved den, er at den er nem at fordel og smøre ud. Og efter en hel dag i Bonbonland, var jeg overhoved ikke blevet rød, og det er et klart tegn på at den virker. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar