søndag den 30. juli 2017

Nu med job

Sørme om det ikke lykkedes. Jeg blev ringet op om samtale onsdag. Var til jobsamtale torsdag og fik jobbet fredag. Og jeg begynder i morgen mandag. Det er gået så stærkt, at jeg slet ikke har nået at blive nervøs endnu. Men det jeg sikker på jeg nok skal blive, og det kommer helt sikker i aften når jeg skal sove. 

Jeg skal begynde i en børnehave og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang. 37 dages ledighed er mere end rigeligt for mig. De sidste uger har været så kedelige og jeg var så småt begyndt at blive tosset. 

Det var egentlig bare det jeg gerne lige ville dele med jer :)5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fedt og stort tillykke herfra..
  Håber du har haft en fantastisk første arbejdsdag på dit nye job..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sæde. :) den første uge er gået rigtig godt. :)

   Slet
  2. Ej hvor dejligt, glæder mig til at høre mere.

   Knus <3

   Slet
 2. Hjertelig tillykke med dit nye job <3 Jeg håber, du hurtigt vænner dig til larmen i børnehaven og ikke er generet af den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) det er ikke en almindelig børnehave, så er meget lidt larm og få børn :) så det er ikke noget problem

   Slet