tirsdag den 4. juli 2017

Ergonomiske stole.

Det er jo ingen hemmeligehed, at jeg de sidste måneder har skrevet opgave. Og ja af samme grund har jeg siddet rigtig meget ned. På rigtig mange forskellige stole. Og det kan altså mærkes i hele kroppen, når man ikke har noget ordenligt at side på. 

Rigtig mange mennesker har et stillesiddende job, og sidder stille i rigtig mange timer om dagen. Men hvis man ikke har en ordenlig stol at sidde på, kan det give mange problemer. Det kan give smerter i ryg, ben og nakke, og det kan også give skader, når muskulaturen bliver slap. 

Ergopartner har et meget stort udvalg af forskellige kontorskole. Der er noget for enhver smag og i forskellige prislejer. 


Ergopartner skriver, at de mange forskellige stole, alle giver den rigtig støtte for ryg og læn og giver muligheder for hyppig skift af side stilling. 

Du kan se det spændende udvalg af stole her http://www.ergopartner.dk/ergonomiske-kontorstole.html

For mig er det ikke kun vigtigt, at en stol er ergonomisk rigtig. Det er selvfølgelig det vigtigste, men jeg mener også at en stol skal være pæn. Ja det er nok en kvindeting. Men pæne ting gør en glad. Og heldigvis er der rigtig mange stole, som er elegante og pæne, og som har nogle gode farver. Så jeg synes da helt klart at du skal kigge forbi hjemmesiden. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med ergopartner.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar