fredag den 23. juni 2017

Nu som pædagog

Ja så er jeg kommet tilbage til verden, og er nu uddannet pædagog. I tirsdags var jeg oppe og forsvare min bachelor opgave og det var en helt fantastisk dag. 


Eksamen gik rigtig godt, på trods af rigtig mange never. Jeg er typen som elsker eksamener og som sjælendt bliver rigtig nervøs. Men det var jeg i tirsdags. Selv om jeg havde styr på det, og kunne vores opgave til hudløshed, så var der bare så meget på spil, og jeg vidste at hele min familie ville stå og vente bagefter. Men det gik altså bare rigtig godt. Vi fik rigtig meget ros for vores ambitions niveau, og vores engagement. Og ja.. Vi vi fik et stort flot 12 tal... Som i kan se var det meget rørende og overvældende. Dels at få så meget ros og dels at blive mødt at hele ens familie. Min niece gav mig huen på, og min nevø skrev karakter i min fine pædagoghue. Ja jeg fik huen, for den er jo lilla, og den betyder noget symbolsk for mig. 

Opgave og eksamen kunne jeg ikke have klaret uden min faste skønne studieveninde, Katrine. Vi har skrevet flere opgaver sammen og har altid haft nogle gode skrive perioder. Og det havde vi også denne gang. Ja det har været hårdt og udfordrende, men det har også været møg sjovt, fantastisk og super spændende. Vi har skrevet om musikkens effekt på børn trivsel, læring, fællesskaber og deltagelse. Og det var været et emne vi begge brændte stort for. Endnu en gang tak til Katrine for en uforglemmelig tid. 


Hele min familie var som sagt mødt op og jeg fik en masse flotte roser og gaver. Og gaverne vil jeg vise i senere indlæg. 
Efter eksamen kørte vi så hjem til min far og fik frokost og kage... Det var rigtig hyggeligt og rigtig afslappende på samme tid. Lige hvad jeg havde brug for efter alle de følelser. Om aftenen var vi så ude og hente mit lille nye marsvin. Nanna var en af mine fine eksamengaver. 


Til sidst vil jeg lige vise de små fine huer, min bonusmor havde fået lavet til mig... Så søde og så fint et minde. Jeg havde den dag, jeg i mange år havde set frem til, og det kunne jo ikke havde gået bedre. Men det var samtidig også den dag jeg havde frygtet, for dette er jo afslutningen på et fantastisk studie, og jeg har virkelig elsker det. Nu venter en fremtid i den virkelig verden, ude alle mine venner og undervisere. Det skal jeg lige vende mig til. 

Men nu er der tid til at blogge igen, og vender snart tilbage, og viser alle mine fine gaver :)


3 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med din nye titel..

  Har du så nogen ide om hvad du så skal efter sommerferien?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Jeg har ikke sommerferie.. Jeg går på dagpenge fra den 1. Og søger og søger efter job.

   Slet
  2. Håber du er heldig og finder noget snart.. <3

   Slet