lørdag den 3. juni 2017

Mini status på maj

Det er efterhånden længe siden jeg har givet lyd fra mig. Men Bachelorskrivning tager meget af min tid og mit fokus. Så derfor er min status for maj, heller ikke den helt store afhandling. Jeg vil blot fortælle lidt om min seneste tur i Knuthenborg og hver der ellers rør sig her, herhjemme. 


I sidste weekend var jeg i Knuthenborg med svigerfamilien, og vi var så heldige at låne min niece Isabella med. Det var så hyggeligt. Hun var så begejstret for alle dyrene og snakkede om dem alle sammen. 
Hun var så god til at klappe og ae. Det var en virkelig hyggeligt tur. Som sagt så har jeg brugt rigtig meget tid på at skrive opgave. Og Katrine og jeg er faktisk ret godt med. Så godt så vi har givet os selv nogle flere fridage i forbindelse med pinsen. Det er virkelig tiltrængt og i dag var jeg ude og gå en lille tur. Det var skønt vejr og fik taget lidt billeder. 
Men ja på fredag aflevere vi så vores opgave ... og så er der ikke så lang tid til eksamen. Og selv om vores skriveforløb er gået super godt, og vi selv mener vi har lavet en super opgave, så har det været en hård process. Men nu kan vi virkelig se målet. Og jeg glæder mig så meget til at komme til eksamen, og vise hvad vi kan. 

Håber I alle får en skøn juni. Jeg ved min bliver travl !! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar