onsdag den 28. juni 2017

En styks forkælet pædagog...

Jeg havde jo lovet at jeg ville vise mine mange, flotte eksamens gaver. Og jeg må sige at jeg virkelig er blevet forkælet. 


Jeg fik første og fremmest min store ønske opfyldt. Min kæreste gav min en lilla Fjällräven. Elsker den.. Jeg fik også en masse smukke roser, 3 par øreringe, og en halskæde, en billede og champagne... Og så fik jeg jo lille Nanna... Vi hentede hende samme aften, efter eksamen. Dog har hun efterhånden skiftet navn. Min kæreste kalder hende kun for Lille Fis, så hun kommer nok til at ende med at hedde Nanna Lille Fis. 


Min søde veninde har givet mig det smukkeste ur, jeg nogen siden har set. Det er fra Olivia Burton og jeg elsker det! Det er så Fantastisk. 


Jeg er så glad og taknemmelig for alle mine ting.. Så skønt med så mange fine gaver og minder.


1 kommentar:

  1. Sikke mange fine gaver :) Er ret vild med det ud der, det er lidt unikt og ikke et man ser alle rende rundt med.

    SvarSlet