fredag den 5. maj 2017

Status på april

Så blev det endelig tid til at sætte sig ned og kigge lidt tilbage. April måned har været fyldt med mange gode ting. Og der er faktisk sket rigtig mange ting, så der er rigeligt at skrive om. 


Hvad har jeg lavet og hvor har jeg været?

Igen bliver jeg nød til at sige at jeg har tilbragt rigtig mange timer på seminariet, sammen med Katrine, på vores faste sofaer. 


Vi har knoklet som heste, og er faktisk rigtig godt med, Vi har været ude i vores praktik og fået skrevet rigtig meget teori. I går fik vi datoen for eksamen og puha... Kan godt mærke nerverne melde sig 

Jeg har jo også haft fødselsdag i april måned. I påsken faktisk. Det blev fejret med familien weekenden før, og på selv dagen havde jeg en stille og hyggelig dag, hvor jeg blandt andet var på cafe med min søster og de to mindste. 


I påsken var jeg også til påskefrokost med familien, og vi var ude og samle påskeæg i dejlig regnvejr. 


Jeg har også været i Ringsted og hygge med Sascha. 

Til sidst skal det nævnes at jeg også var et smut forbi Frederiksberg Hospital igen, til kontrol. 

Månedens bedste

Jeg fik så mange fine ting til min fødselsdag. Jeg vil en powerbank, som jeg har ønsket mig længe. Og jeg bruger den virkelig meget. 
Og så til jeg en del penge til nye sko, og det er blevet til to par lækre skechers sko. 
Og så bliver jeg jo nød til at næve de skønne unger der kom for to uger side. Kelmars Oreo og Kelmars Bounty er bare så skønne. og de er allerede solgt, men venter lige to uger med at flytte hjemmefra. 
Og så fik vi en ældre han ind for to uger siden. Buster en gammel Sheltie dreng som skal leve resten af sine dage hos os. 


Bonus info er lige, at Askepot ligger i sit bur og bare venter på at føde, Så der kommer meget snart en flok lækre, igen. 

Månedens øv

Det var godt nok den første dag i maj, men tager det med alligevel. I mandags måtte jeg tage den svære tur til dyrlægen med vores gamle Perry. Han var holdt op med at spise og sad bare og sad. Vi har længe vidst at vi havde ham på lånt tid, på grund af en kræft knude. Men det er bare så hårdt. Han var vores første og vil altid have en særlig plads i vores hjerter. Her er det sidste billede jeg fik af ham inden dyrlægen. 


Derudover så er det bare hårdt. Jeg tænker, drømmer, dømmer og snakker pædagogik, teoretikere og fagudtryk. Min hjerne er så fyldt og jeg har stadig problemer med at få sovet. 
Og så bliver jeg mere og mere panisk over min jobsituation lige om lidt. Det er så stressede at skulle tænke i dagpenge og arbejdsløshed. Kan slet ikke overskue det. 

Hvad har jeg bagt?

Det kan jeg springe lidt let over, da jeg egentlig lavede et indlæg om de kager, jeg fik lavet i forbindelse med fødselsdag og påske. Men billederne skal I da ikke snydes for. 

Hvad har jeg set?
Jeg har fået en ny yndlings serie på Netflix. Suits er en virkelig god advokatserie som bare har fanget mig. Kan virkelig anbefale den. 

Hvad har jeg læst?
Intet skønlitteratur. Som i, ikke en side! Det er frygteligt, jeg er er virkelig ked af det, Men jeg ved også at det kun er en periode. Men så har jeg hygget med mig med rigtig meget skønlitteratur og lovgivning omkring folkeskolen. 

Hvad har jeg købt?
Jeg har faktisk hygge shoppe lidt på nettet. Elsker man kan få forholdvis billige men fine ting, på Wish og AliExpress. Og ja jeg ved godt at det ikke er alting som er lige godt, Men jeg har kun fået fine ting, indtil videre. Blandt andet en ny dagbog. Jeg har fundet ud af det hjælper at få tømt hoved, ved at skive mine tanker ned. Jeg har også shoppe øreringe. Jeg er hel vild med mine smiley ørering. Så har man altid nogle som passer til ens humør. 

Og så er jeg helt tosset med disse kattesokker. Har allerede bestilt flere par :)


Hvad ser jeg frem til i Maj. 

At det gode vejr forhånden snart kommer. Det har virkelig været koldt i april. 
At opgaven bliver skrevet færdig!!!! Jeg danser rundt som en tosse bagefter. 
At der kommer flere lækre unger 
At holde nogle tiltrængte fridage
At skulle ind og se Burhan G med min søster i det Kongelige teater
Og at se Eurovision !!! ELSKER DET!: 

Rigtig go´ maj måned til jer alle. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar