søndag den 14. maj 2017

Smykker fra Marlene Juhl-Jørgensen

Jeg er vild med Smykker. Det er jeg sikker på rigtig mange kvinder er. Men for mig er smykker en del af mig, lige den dag. De pifter mig op, eller beskriver mig, ud fra mit humør, min stil eller mit image. Jeg elsker at pifte mig selv lidt op med smykker, også selv jeg måske ikke føler mig som en million, så kan de rigtige smykker altid hjælpe på det hele. 

Marlene Juhl-Jørgensen har laver nogle virkelig lækre smykker, og der er lidt for enhver smag. Jeg har virkelig kastet min kærlighed på disse øreringe. Dette design er så anerledes men samtidig så super elegant. Smykkerne fra Marlene Juhl-Jørgensen,  er fremstillet af sølv, guld eller platin. Smykkerne er pyntet med perler og diamanter, og dette gør dem helt specielle.  Du kan se Smykker fra Marlene Juhl Jørgensen her

Smykkerne er helt unikke og det danske design er kendt over hele verden. Og du kan selvfølgelig sammensætte på helt din egen måde, eller forholde dig mere enkelt til et enkelt elegant smykke. 

Tanken bag disse smykker er at skabe eventyr og der synes jeg bestemt at de gør. Jeg er vild med diamanterne og de ben, som er med til at gøre noget helt særligt. De skaber et blikfang jeg ikke mindes at have set tidligere. Så jeg synes bestemt at du skal kigge nærmere på dem. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med milium.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar