fredag den 26. maj 2017

Smarte og gode sikkerhedssko

Da jeg gik på dyrepasserskole for 13 år siden, var det et krav, at have sikkerhedsko på, når vi var i marken eller i staldende. Og de sko jeg fik fat i den den gang, var virkelig ikke særlig behagelige. Meget er heldigvis sket på det område siden. Nu er det ikke kun vigtigt at en sikkerhedssko er sikker. Den bør også være let, behagelig at have på, pæn at se på, OG så skal den passe til ens fod. 


Sikkerhedssko fra Fysio-shop er udvalgt fordi de netop er lavet, så de støtter og passer på dine fødder hele dagen. De har strenge krav til skoen og dette sikre dig den bedste kvalitet. Skoene er slidstærke og lette, og så er det sko både til herre og damer. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at skoene er smarte. 

Jeg er stor fan af sko. Især flade gummisko. Og for mig er udseende virkelig vigtigt. Mine sko er en del af min identitet, og sådan ved jeg, at der er flere som har det. Så derfor er det da vigtigt at dine arbejdskole også er flotte og smarte. Og så skal sikkerhedssko helst ikke ligne sikkerhedssko. De skal bare ligne helt almindelig sko, som bare passer rigtig godt på dine fødder. 

Du kan se skoene her https://fysio-shop.dk/shop/23-sikkerhedssko/
Så kig da endelig forbi og se de fine sko. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med fysio-shop.dk/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar