onsdag den 17. maj 2017

Livsstilsmesse på Gisselfeld

Jeg var på Gisselfeld kloster i søndag, med min kæreste, min far og hans kone og min bonusøster. Og det var en super hyggelig tur. 


Jeg har været der ude flere gange, bare aldrig til livsstilsmesse. Og jeg må sige at jeg blev positivt overrasket. Det var flere stande end til jul, og grundet det gode vejr, var alle mennesker ikke klemt sammen inden for. Det gav meget mere plads. Vi fik set rigtig meget, hygget og snakket med en masse mennesker. Så det var super min far og hans kone spurgte om vi ville med. Og det gode vejr gjorde det bare så lækkert. Og så var jeg så heldig at jeg fandt min egen morsdagsgave der ude. Min kæreste synes, at jeg skulle have en smukke notesbog. 


Det er helt klart et smut værd, hvis de gentager succesen til næste år. Og mon dog ikke de gøre det. 1 kommentar: