mandag den 15. maj 2017

Den dag Burhan G slog Eurovision finale.

Ja normalt så er det næsten en helligdag når der kommer Eurovision song contest. MEN jeg var så heldig at få foræret biletter til Burhan G koncert, på samme tid som Eurovision finalen. Så jeg snakkede med min søster, som jeg jo altid ser finalen med, og vi blev enige om at tage en tur i det kongelige teater og ser Burhan. Det er jo ikke chance man får hver dag. 


Vi kørte der ind i god tid og fik lidt mad på McDonalds på Kongens Nytov. Da vi kom over til det Kongelige teater blev vi vist op i Galleriet, hvor vi skulle sidde. Og vi valgte så at bryde ind. Eller vi gik da ind på vores pladser, da døren var åben. Da vi havde siddet der lidt undrede vi os over vi var de eneste i hele salen, og der kom en vagt ind og sendte os pænt ud igen. Men vi fik da 15 minutter helt alene... 

Som I kan se sad vi allerøverst og helt ud til kanten. Og jeg må indrømme at det gibbede lidt i maven, men jeg var ikke helt så højdeskræk som min kære søster. 


Men da Burhan gik på var det hurtig glemt og tid sidst sad hun og hang ud over hegnet. 


Og det var en super koncert. Selv om vi sad lidt upraktisk så fik vi det hele med. Og Burhan formåede virkelig at få alle med. Han spillede alle de gode sange og lavede en super show. Dog synes jeg ikke at Det kongelige Teater er bygget til den slags musik. Lyden druknede og jeg ved ikke om det var fordi vi sad så højt oppe, men hans vokal druknede desværre lidt. Men det skal bestemt ikke ødelægge en super hyggelig aften, med min dejlige søster. 

Og ja fik da også et enkelt godt billede af Burhan. 


Og ja vi hørte Eurovision hele turen hjem, og nåede at se afstemningen. Og nej, jeg var ikke tilfreds med vinderen. Det var meget skuffende... 


1 kommentar:

  1. Ville godt nok også gerne bytte eurovision finalen ud med Burhan G.. Det var ret skuffende..

    Knus <3

    SvarSlet