lørdag den 1. april 2017

Status på marts.

Så blev det den 1. april. Og selv om man generelt ikke skal tro på noget som helst i dag, vil jeg alligevel kigge tilbage, og laver en status på marts måned. Hvad har jeg lavet og hvor har jeg været?

Jeg har først og fremmest tilbragt rigtig mange timer på Seminariet. I begyndelsen af måneden skrev vi på vores specialkompetanceområde 2 opgave, og den blev så afleveret d. 10 marts. Vi fik 10 for opgaven og det er vi godt tilfredse med, i det det kun var en skriftlig eksamen. 

D. 20. gik vi så i gang i med bacheloropgaven. Og vi har nu været i gang i 2 uger. Vi synes selv vi er ret godt med og har styr på alle de 1000 ting, der nu en gang er. I går tog vi os den frihed at tage en halv dag fri og kører en tur til Næstved. Vi skulle købe et par småting til vores projekt. Og så havde vi aftalt at hygge og spise sushi. Og det fik vi bestemt også gjort. 
Min far og hans kone kunne i januar fejre kobberbryllup. Men de valgte at rykke festen lidt, så den var vi til, for et par uger siden. Det var en rigtig hyggeligt fest. Jeg fik snakket med nogle gamle bekendtskaber og fjollet lidt med mine skønne søskende. I sidste weekend havde min far så fødselsdag, og vi var ude til kage og mad. Det var skønt vejr og fik hygget med mine niece og nevøer. Den ældste var dog ikke meget for at få taget billede Der udover har jeg været ude og spise med min kæreste, været oppe og spise brunch med min veninde, og været ude og gå nogle dejlige ture, nu vejret er blevet så godt. Jeg var i Nykøbing for nogle uger siden og gå ved havnen. 


Månedens bedste

Igen er jeg rigtig glad for, at jeg har fået gået nogle skønne ture. Min krop har så godt af det, og jeg bliver i så godt humør af det. 

Det nye medicin jeg er begyndt på virker rigtig godt. Jeg er helt mig selv igen. Det hjælpe ikke 100% på alle mine symptomer, men jeg er glad, at for det går godt igen. 

Jeg har været ude og spise med min kæreste og det var så skønt. Bare ham og mig. Og en masse sushi. Min bachelormakker... Hun er virkelig en lifesafer og hun er med til at gøre vores skrive proces så hyggeligt og rolig, selv om vi får nået en masse. Og vi er efterhånden kendt som den helt store hyggegruppe. Her er et billede fra Seminariet.


Nu jeg tænker over det så har jeg egentlig spist ret meget sushi i denne måned :) det er jo helt klart også noget af det bedste. 

Og endelig har begge mine marsvine piger vist tegn på de er gravide. Både Snehvide og Askepot er blevet tykke, og at blevet taget fra hannerne. 


Tumle har derfor måtte sige farvel til Snehvide, men til gengæld er Anna flyttet ind, og det var nok den nemmeste sammensætning længe. De kiggede bare på hinanden og begyndte at spise. 


Sidst men ikke mindst, så er det så fantastisk at påsken nærmer sig og huset nu er fyldt med påskepynt. Jeg har tidligere skrevet om min store kærlighed til påsken og siden da, er der sneget sig lidt mere påskepynt ind i huset. 

Månedens øv

Vi kan konstateret at vi begge føler at vi har for mange marsvin, jep... tro det eller ej. Så jeg har måtte forære 2 styks væk. Det er bedre for dem, da vi ikke giver dem, den fulde opmærksomhed. 

Men det største øv er helt klart min computersituation. I oktober fik jeg en ny computer, så jeg var klar på sidste etape af uddannelsen. Men fra starten var der problemer med den. Den frøs og jeg måtte genstarte den konstant. I sidste måned hold netkortet op med at virke og den blev sendt til reparation. Keld fik geninstalleret min gamle computer, Men så virkede skærmen på den pludselig ikke. Så Keld måtte splittet den af og fik den gamle til at virke. Jeg har fået den nye tilbage fra reparation igen, men de har så ikke lavet den. Den kan fryse 10 til 12 gange om 5 timer. Det er så belastende. Så den må tilbage til Asus igen. Jeg er virkelig alfhængning af en computer som virker lige for tiden! 


Hvad har jeg bagt?

Til vore første klyngevejledning besluttede jeg, at vi havde fortjent kage. Så jeg bagte nogle Red Velvet cupcakes. I næste måned har vi nogle fødselsdage, så jeg er gået i gang med at planlægge kager. Savner virkelig at bage og hygge med det. 

Hvad har jeg set?

Jeg er stadig meget på Netflix, dog ikke helt så meget denne måned på grund af skolen. Jeg er snart færdig med Mordern Family. 
Og går var der jo X factor finale. Jeg har siddet trofast hver fredag, men jeg er meget uenig i vinderen. Morten var aldrig min favorit. 

Hvad har jeg læst?

Jeg har fået læst den første Jo Næsby bog færdig. Jeg manglede så også kun 25 sider. Med det er mere end jeg har læst længe. Og det er faktisk det. Jeg kan stadig ikke komme i gang med at læse. Dog har jeg læst i mange pædagogiske faglitterær bøger og jeg tror desværre at, det dræber min læselyst lidt. Jeg ser frem til at blive færdig og komme igang med min elskede bøger igen. 

Hvad har jeg købt?

Jeg har faktisk købt nogle lækre ting i denne måned. Ud over en del påskepynt, så har jeg blandt andet fået købt min pædagoghue. Og den er også kommet. Jeg har pakket den ud og set ganske kort på den, og nu ligger den så i sin kasse og venter pænt på at det bliver juni. Jeg har ikke prøvet den og vil ikke vise billeder af den. Jeg skal ikke have Jinxet noget!!


Jeg har længe drømt en pung med plads til både kort, mobil og mønter. Og denne her har været lidt svær at få fat på, så da den var på hjemme siden slog jeg til. Den er så lækker. 


Og så har jeg selvfølge købt min skønne skønne Peperomia


Hvad ser jeg frem til i april?


  • Påskeferie... ! det bliver så skønt med så mange dage uden skrivning. 
  • Min fødselsdag ... glæder mig til at bage og hygge med familie, og til at få råd til de nye sko jeg virkelig ønsker mig. 
  • Til at skattepengene kommer... på min fødselsdag sjovt nok 
  • Til at der kommer marsvineunger! 
  • Til at komme igang med 4 praktik i forbindelse med bacheloropgaven. 


Til bonus skal I da lige se den smukke rose jeg fik af mine kæreste i går. 


Hav en skøn 1. april. Og tro nu ikke på alt hvad du hører og læser ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar