torsdag den 13. april 2017

Så blev jeg 32 ...

I tirsdags blev jeg et år ældre. Og jeg havde en god fødselsdag. I søndags holdt vi fødseldag for familien og i tirsdags, tog jeg det helt med ro. Jeg har haft fri de tre dage før påsken, så i tirsdags var jeg på cafe med min søster, niece og nevø. Jeg havde ikke det store vilde ønsker i år. Jeg ønskede mig mest tilskud til nye sko, da mine gamle Skechers sko var helt nedslidte. Jeg har nogle dumme fødder, og derfor kan jeg bedst gå i de super gode Skechers sko. Jeg fik et rigtig pænt tilskud i gaver fra familien, så i tirsdags fik jeg også købt disse sko. Derud over har jeg yderligere to par sko på vej. 

Som sagt var jeg på cafe, med mine søster og børn og det var så hyggeligt. Og vi fik spise en masse kage og is. 


Resten af dagen tilbragte jeg på sofaen med feber. Dog fik jeg nok super lækker mad, som Keld lavede til mig. Det var en skøn dag, og tilpas rolig. 

Jeg fik selvfølgelig også nogle gaver på selve dage. Keld gav mig en ny Piercing til min Daith Piercing. Den har samme størrelse som min gamle, men den er så fin med sine mange sten. 


Og så fik et en Powerbank. Sådan en har jeg virkelig ønsket mig længe. Er så træt af, at mobilen altid går død for strøm. 
Marsvinene og kattene gav mig en ny Mascara og en flot orkide. Det var lidt fra min fødselsdag i denne omgang. Jeg vil lave en samlet indlæg med kagerne på et andet tidspunkt. 

Rigtig go´ påske 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar