søndag den 16. april 2017

Påskens kager

Så er påsken ved at være slut. Og jeg har fået bagt rigtig meget i denne påske. Mest på grund af vi har haft fødselsdage herhjemme, men også til påskefrokost i går. 

I sidste weekend hold vi fødselsdag for familien, og vi var 15 mennesker i vores lille lejlighed. Jeg havde længe tænkt på at jeg ville lave en kage, med masser bær og chokolade læsset på toppet. Så min plan var at lave en lagkage fra bunden og så ville jeg lave cupcakes og cookies. MEN alt gik galt. Dagen før brugte jeg på at bage. Og alt hvad der skulle skille, skilte, og at hvad der skulle smage godt, smagte forfærdeligt! Jeg endte med at få en totalt Bagedyst-nedbrud over min kagecreme, og måtte ty til andre metoder. Noget kunne jeg redder og andet måtte jeg lave om. 

Men det endte med dette. 

Hjemmelavet lagkagebunde med flødecreme, jordbærmarmelade, makroner og chokolade. Smurt op med vanilieflødeskum og pyntet med jordbær og blandet chokolade. Det er jo op til en selv hvad for en kage man har under og så kan man jo vælge lige den chokolade man bedst kan lide. 
Og så var der Cupcakes med Hindbær og hvid chokolade. Toppet med blødebolleskum og sukkerperler. Kagerne blev overhoved ikke som jeg havde set frem til, men skummet var superlækkert og det er ikke sidste gang jeg har pyntet med det. 

Til slut fik jeg bagt disse meget lækre cookies. De var super bløde og seje. Jeg bryder mig ikke om tørre og overbagte cookies, og disse var bare helt rigtige. I går var jeg så til påskefrokost og hertil bagte jeg nogle cupcakes. Det var nogle meget lækre citroncupcakes med citronsmørcreme, som jeg havde farvet i to farver. Ovenpå havde jeg lagt nogle små sukkeræg. 
Og så lige et bonusbillede af den lækre tiramisukage jeg fik på min fødselsdag, på den lokale cafe. Har overvejet om jeg ikke snart bør lave sådan en kage. Hvis I skulle have lyst til nogle opskrifter på I jo lige skrive det. Så lægger jeg dem op.... 1 kommentar: