søndag den 2. april 2017

Forårsklargøring på altanen.

Vejret i denne weekend har været så skønt. Så i dag fik altanene en overhaling. Hele vinteren er den blevet brugt til opbevaring og rod, så der skulle smides lidt ud og tørres af.Før i tiden gjorde jeg virkelig meget ud af mine altan, og jeg synes det er super hyggeligt med en grøn og blomstrende altan, men jeg må også indrømme at jeg med årene, ikke har gidet. Jeg glemmer at vande og så bliver det bare så trist og vissent.

Men i dag fik jeg købt nogle stedmoderplanter og gik i gang med at rydde op og smide ud. Den store Ananasplante I kan se på billede, er en som jeg selv har lavet for 12-13 år siden. Den er bare blevet så stor og fylder efterhånden rigtig meget. Men jeg nænner bare ikke at smide den ud, nu den er blevet så stor. Og hvem ved... måske kommer der en lille ananas på en dag. Den har det ihvertfald rigtig godt på vores altan. 

Og ja som I kan se så har jeg lagt et lille tæppe frem. Der skal jo være lidt til katterne som virkelig elsker at være på altanen. 
Jeg synes faktisk det blev rigtig hyggeligt der ude. Selv om der stadig skal være opbevaring af hø og spåner, og møblerne der ude er ret slidte, så gør lidt blomster rigtig meget. 

Hvad med dig? Har du været i haven eller på altanen i denne weekend?
1 kommentar:

  1. Jeg skal også snart ha skurret vores altan og lavet den lækker til sommer.. Det er såå skønt at foråret endelig er kommet..

    Håber du får en skøn start på den nye uge..

    Knus <3

    SvarSlet