mandag den 6. marts 2017

Strøelse og savsmuld

Hvis du kender mig bare lidt vil du vide, at vi her i huset er storforbruger at spåner. Vi køber normalt to baller af 23 kg af gangen, for her i huset forsvinder det hurtigt. Det er selvfølgelig på grund af vores Marsvineopdræt. Og når vi nu har valgt at bruge savsmuld til vores dyr, er det vigtigt at det er det rigtige. Dels fordi vores dyr ikke skal gå i noget, som kan skade deres helbred, og dels ønsker vi nogle spåner, som ikke støver helt vildt. 

Og Dansk Træmel forhandler mange forskellige slags træmel, spåner og savsmuld. Der er til et hvert behov, alt efter om du skal bruge det til opsugning, eller som strøelse til dyr. Alt strøelse fra Dansk Træmel er lavet af 100% bøgetræ. Det er fri for harpiks, splinter og bark, og så fås det som sagt i flere varianter og teksture. Især spånerne lavet til heste er renset for støv. Det er netop derfor vi anvender den slags spåner. Det er hverken godt for hverken dyr eller mennesker, med alt den træstøv. 

Strøelsen leveres i flere forskellige mængder alt efter hvor meget du skal bruge, dog skal der tages forbehold om, at det sælges i paller som minimum. 

Her du interesseret i træmel, strøelse eller savsmuld så Køb hos Dansk Træmel

Mine dyr er altid glade for noget ordenlige strøelse 


Indlægget er skrevet i samarbejde med dansktraemel.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar