torsdag den 30. marts 2017

State Of The Art

Uge 2 af Bachelorskrivning.Foråret er kommet, sådan rigtig. Der har været nogle virkelig skønne dage i denne uge. Og jeg har så siddet foran min computer på Seminariet og skrevet. Vi er kommet godt i gang. Vi har styr på vores empiriindsamling, og vores aftaler omkring det. Vi har fundet de teorier og metoder vi gerne vil arbejde ud fra. Og i dag har vi så knoklet med at finde de forskningprojekter vi tager udgangspunkt i. Det var altså lidt sværere end jeg havde regnet med. En del sværere, faktisk. Men nu har vi da fundet noget, og fået beskrevet det godt. Den sammenfatning omkring disse forskningsprojekter kaldes for State Of The Art. Jep vi har virkelig knoklet med vores State Of The Art i dag. 


Da vi gav os selv fri, møg regnede det selvfølgelig, men på vej til stationen kom jeg forbi denne smukke busk. Og ja selv om det har været gråvejr de sidste par dage, så er det bare så skønt at blomster, buske og træer springer ud. Og så er der bare noget særlig over en gang forårsregn. 


Mit gamle telefonselskab valgte at sætte et mindre restbeløb ind på min konto. Penge til mig... og så den allersidste dag inden lønningsdag. Så jeg har shoppet. Blomster. Den skønne grønne Peperomia, øverst i indlægget, fandt jeg i Meny, og den måtte bare med hjem. Har ledt efter sådan én så længe. Og så købte jeg nogle smukke roser i Netto. Jeg elsker blomster og planter. Jeg har ikke så mange, men elsker dem jeg har, og de gør mig i så godt humør. 


Men jeg er ikke den eneste som er meget glad for roser. Nemo, den skøre, skøre kat, er tosset med roser. Han bliver helt elektrisk, når han dufter og ser dem. Han elsker at tygge i dem, så de står ikke fremme når han er alene hjemme. Jeg giver ham altid nogle blade når jeg sætter dem i vasen, så håber jeg nemlig, at han holder sig fra selve roserne. 


I morgen mødes Katrine og jeg på Semi og får skrevet et par timer, og så kører vi til Næstved, og spiser en masse sushi og shopper til vores praktikaktivitet. Vi trænger så meget til hygge. OG SUSHI.. !

Lige et bonus billede af den skønne solnedgang der var i weekenden. Det er taget fra vores altan, ud over Haslev by 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar