tirsdag den 21. marts 2017

Mine forsømte bøger.

Jeg er nu gået ind ind i slutspurten med min uddannelse. I går begyndte den reelle Bachelorskrivning, og om 3 måneder er det slut. Jeg glæder mig rigtig meget til denne proces. Ikke mindst til at dele det med den skønne Katrine.. 

I dag har jeg været hjemme. Oven på en lang dag med infomation, fik jeg migræne i nat. Så efter af have taget mine stærke piller sov jeg hele formiddagen væk. Da jeg stod op og gik ind i stuen, stoppede jeg op foran min bogreol. For jeg elsker virkelig min bogreol. Men da jeg stod der og så op hylderne med mine ulæste bøger, blev jeg helt ked af det. For jeg har ikke læst i en af mine bøger i over en måned. Og jeg savner virkelig mine tidsløse stunder med en bog. 

Jeg måtte i første omgang lægge bogen, da ny medicin lavede fuldkommen kludder i mit hoved, og jeg totalt mistede koncentrationen. Men siden da er der næsten kommet styr på medicin og helbred. Men skolen har fyldt så meget, og jeg har haft hoved i rigtig mange faglitterere bøger og tekster, og det har bare skubbet resten i baggrunden. Jeg ved godt, at det ikke bliver bedre i den næste tid, men jeg har lovet mig selv at få læst bare lidt. Det er bare nødvendigt for mig, kan jeg mærke. 

Her ses mine ulæste bøger. Den yderste række til ventre ses alle krimierne og spændingsromanerne. Og rækken ved siden af er mine chicklits og almindelige romaner. Dog har der sneget sig nogle krimier ind på grund af pladsmangel i krimisektionen.  


Der er mange bøger som står venter på mig. Og selv om de ikke løber nogle steder, så skal de jo ikke bare stå og glo, når der står så mange skønne historier i dem. 


1 kommentar:

  1. Håber snart du finder lidt ro og tid til at læse igen.. Det er så skønt at slappe af med en god bog..

    Knus Jeanette <3

    SvarSlet