søndag den 26. marts 2017

Kjoler fra Smashed Lemon

Tøj er lækkert. Og lækkert tøj til fair priser er bare dobbelt så lækkert. Jeg vil gerne fortælle og vise nogle lækre kjoler fra mærket Smashed Lemon. Kjolerne er virkelig smukke og har nogle skønne designs og farver. 


Personligt er jeg helt vild med denne kjole. Den emmer bare af forår, og med det lækre vejr vi har haft her i weekenden, så kommer man virkelig i forårs humør. Jeg er desuden vild med tulipaner. Det er en af mine yndlingsblomster. Jeg er vild med de flotte farver og lyden af den knitrene lyd de laver, når de gnider op af hinanden. Så hvad passer bedre til mig og forår, end denne kjole?

Smashed Lemon er et tøjmærke fra Holland, som laver tøj af høj kvalitet, og har fokus på farver og print. Og så vil de gerne have der deres tøj kan bruges både til hverdag og fest. 

Kjolerne fra Smashed Lemon er som sagt flotte, og så fås de til en meget rimelig pris. Enkelte af kjolerne er lige nu, yderligere nedsat. 

Så jeg synes da helt klart du skal undersøge denne hjemmeside lidt nærmere. For som sagt så er det nu, alt spire og begynder at springe ud, og det er også nu der skal luftes lidt ud i garderoben. Væk med det triste vintertøj og frem med det friske og lyse sommertøj. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med froelundwebshop.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar