søndag den 12. marts 2017

Fiskeudstyr fra Penn

Er du typen som elsker at bruge en hel dag ved, eller på vandet, med en fiskestang i hånden. Synes du det er fedt at blive luftet godt igennem af vinden, og bare vente på det øjeblik, fisken bider? Ja så er du da helt klart typen, som har brug for noget rigtig godt og solidt fiskeudstyrFiskeudstyret fra Penn er godt og solidt. Der er både fastspolehjul og og multihjul. Så der er rigeligt at vælge i mellem, alt efter om du fisker fra kyst, båd eller fisker i sø. Der er udstyr i mange forskellige prisklasser og fiskehjulene er bygget, så de er lette af håndtere, meget solide og ikke vejer ret meget. 

Så hvorfor ikke komme det gode forårs vejr i møde, og drage ud til den nærmeste kyst eller mole, og kaste linene ud. For mig er det noget af det mest afslappende det findes. Bare står og betragte bølgerne og vente på at det rykker i linen. Så det er da bare at komme afsted. 

Jeg skal selvfølgelig nævne, at der i øjeblikket er rigtig mange gode tilbud på shoppen. Så du kan spare mange penge lige nu, hvis der skal shoppes lidt udstyr. 

Rigtig god fisketur og go´fangst. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med grejbiksen.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar