fredag den 17. marts 2017

Den sidste uge...

Hejsa. Det er længe siden jeg har skrevet lidt. Men jeg har brugt den sidste uge på at nyde tiden, og de fridage jeg har haft. På mandag begynder jeg på min afsluttende Bacheloropgave. Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skal forvente, men jeg ved det bliver hårdt. Så derfor har jeg brugt denne uge på at få ryddet lidt ud og op, få set en masse Netflix, og så har jeg fået pyntet op til påske. 
Jeg elsker påske. Jeg er opdraget med at påske er noget helt særligt. Da jeg var barn var der altid pyntet fint op, og hvert år var vi på påskeæggejagt. Mange af mine påsker er blevet tilbragt hos mine bedsteforældre i Tyskland. Og i Tyskland går man All In på påsken. De pynter op med æg alle steder, inde som ude. Og derfor elsker jeg bare grene med små æg på. Det er det aller hyggeligste. Så derfor har jeg været ude og plukke pilegrene og pyntet det. Derudover har jeg fundet mine Royal Copenhagen æg frem. De hænger ikke kun i påsken, da de er så smukke. Derfor har jeg omdøbt dem til forårsæg. Jeg har fået dem af en veninde og de er noget af det dyrebareste jeg ejer. De hænger og ligger rundt om i hjemmet. 


Der ud over har vi fået en af vores gamle unger hjem igen, i denne uge. Han flyttede til Søborg da han var 4 uger gammel i januar. Men hans nye ejer var blevet syg og kunne ikke have ham mere. Han er så lige blevet kastreret i mellemtiden. Hans rigtig navn er Kelmars Daniel Cleaver. Men vi kalder ham nu bare Pumba. 


Så nu vil jeg have en stille og rolig weekend, inden alvoren banker på mandag morgen. Rigtig god weekend til jer alle. Og så lige et lækkert bonus billede at Nemo, som holdt skarbt øje med mors vindues pudsning. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar