tirsdag den 7. marts 2017

Arbejds og fritidsjakker.

Ja selv om det officielt er blevet forår, så er det som om, vinteren ikke rigtig vil stoppe. Det har blæst rigtig meget nogle dage, og går vågnede jeg op til sne. Og selv om vi bare gerne vil have sol, forår og varme nu, så kan vi faktisk risikere sne og kuld til langt ind i april. Og har du så det rigtige tøj, hvis det skulle blive aktuelt?

Hos Special Butikken Ribe har de et rigtig stort udvalg af jakker. De har Arbejdsjakker  og fritids jakker i alle mulige farver og mærker. Der er både jakker fra Tenson, Helly Hansen, Swift 3 og mange andre. Og prislejet er bredt, så det skulle være lidt til en hver smag. 

Og jeg kan kun sige at en god jakke er en rigtig god investering. Især hvis dit arbejde kræver at du skal være ude om vinteren. Jeg har stået en november dag på en legeplads, i min tynde jakke og frosset. Det er bare ikke særlig sjovt. Og selv om en god jakke kan være en dyr udgift, så skal du tænke på at, en god jakke kan holde i mange år og den kan holde dig varm i mange timer 

Til slut skal det nævnes at du i denne shop også kan få broderet eller trykt navn eller logo på jakkerne. Og så er der fri fragt hvis du køber for mere end 1000 kr. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med sbribe.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar