onsdag den 1. februar 2017

Status på januar

Et af mine nytårsforsæt (og faktiske det eneste i år), er at jeg vil stoppe op en gang i mellem, og gøre status over hver der egentligt sker i mit liv. Jeg synes efterhånden det hele går så stærkt og, at jeg, desværre, har en tendens til kun at se alt det svære og negative. 
Derfor er min plan, at jeg hver måned vil lave en status over, hver der blandt andet er sket. Med hovedvægt på det positive! Så altså her kommer der en status på Januar. 

Hvad har jeg lavet,og hvor har jeg været?

Det er vist ikke til at undgår min meget omtalte, søsters bryllup. Det var en helt speciel dag og en dag som aldrig vil gå i glemmebogen. Alle var så glade og der var så meget kærlighed i luften. 


Det var også den dag hvor jeg kom i en kjole og efter mit vægttab på 20 kg, var jeg så stolt af, at kunne bære en kjole som ikke var et mindre cirkustelt. 


Der udover har jeg selvfølgelig været i skole. Jeg at afsluttet mit valgfagsmodul og bestået mit valgfrie kompetanceområde med et flot 12 tal. 
Mit sidste specialiserings modul er begyndt, og det betyder nogle ture til Nykøbing Falster. Den anden dag gik jeg tur ved havnen i Nykøbing og fik det billede af nogle smukke svaner. 


Til sidst skal det nævnes at jeg har i København, 2 gange, og aflevere marsvin. Min søster og jeg er så gode til at finde vej... 

Månedens bedste

De bedste ting i januar er, 
 • Brylluppet, det er bare noget man aldrig prøver igen.
 • At have en fed underviser i et fedt modul, som virkelig motiverede. Og samtidig have de bedste studiekammerater. 
 • At gå fra eksamen med et stort flot 12 tal og en masse ros!
 • At alle marsvineunger er kommet ud i nye gode hjem. 
 • Og at jeg sang til min søsters bryllup. Og at jeg havde mod til det.
 
 
Månedens øv 

Jeg kan ikke undgå at trække lidt af det sure frem, også for at vide, hvad jeg evt, skal arbejde for at gøre bedre. 

 • Generelt har måneden bare været hård, Jeg havde mange ting op til brylluppet og så skulle der skrives både eksamensopgave og afsluttende opgave samtidig. 
 • Manglende energi, jeg har aldrig været så flad og træt. Men det er nok også på grund af overstående punkt. 
 • Jeg har været gået fuldkommen i stå med mit vægttab i december og januar og kan slet ikke finde motivationen igen. 


 
Hvad har jeg bagt?

Jeg har faktisk bagt ret meget i januar. Selvfølgelig var der min søsters bryllupskage, og dåbskagen til min nevø. Men jeg har også bagt bananmuffins til min niece to års fødselsdag og så havde jeg en lille bestilling som virkelig drillede mig. Der skulle tegnes på fondanten, og det er altså svært. 

Hvad har jeg set?

Faktisk har jeg ikke set det store. Hverken serie eller tv. Har læst mest. Men må indrømme at jeg havde glædet mig til at Arvingerne, men må sige, at den har skuffet mig. Nøj den er kedeligt. Og i søndags valgte jeg så at gå i seng, efter en halv time. Tilgengæld er der kommet Badehotellet igen og det er jo altid godt. 

Hvad har jeg læst  

Jeg har læst fire bøger i denne måned. Fire meget forskellige bøger.  • Døden løber maraton, af Sofie Sarenbrant. Det er den anden bog i serien om Emma Sköld. Hvis du ikke har læst dem så kan jeg kun anbefale dem. Det er nogle virkelig gode krimibøger, som er nemme og læse og har nogle fedeplots. 
 • Berlinerpoplerne, af Anne B. Ragde, er den første bog i slægtsfortællingen om den norske familie Neshov. Jeg har fået den anbefalet af flere og til at starte med var en lidt langtrukken, men den blev bedre og bedre, og ser frem til at læse de næste i serien. 
 • Stenhuggeren, af Camilla Läckberg er så nummer tre i serien om Journalisten Erica og kriminalbetjenten Patrik. Det er helt klart den bedste bog i denne serie, indtil videre. Det er en serie som jeg også kun kan anbefale. Dog var den første bog lidt tung at komme igennem
 • Pigen med den blå cykel, af Régine Deforges. Det er den første bog i en fransk historisk fortælling, med en fransk vinbondefamilie i centrum. Den første bog omhandler de første år af 2. verdenskrig. Jeg har længe haft de første tre bøger stående. Jeg tror faktisk at der er op mod ti bøger. Det er faktisk en rigtig god bog. Især hvis man har en smule historisk interesse. Igen kan jeg se frem til de kommende bøger, som allerede stå og venter på bogreolen. 
Som I kan se er de bøger jeg har læst, allesammen en del af en serie. Det er ikke fordi jeg kun læser serie, men jeg kan godt lide at læse serier. Det som at man kommer hovedpersonerne mere nært og jeg elsker genkendeligheden i det.   

Hvad har jeg købt ?

Januar har været en dyr måned, som den egentlig plejer. Så har faktiske ikke spænderet så mange penge på sjovt og ballade. Jeg har købt nyt bælte og lidt makeup til brylluppet. Og her de sidste dage i januar har jeg så købt den nye Lars Kepler bog. Kaninjægeren. Og den glæder jeg mig meget til læse, når den kommer. 

Hvad ser jeg frem til i februar?

Det bliver en måned med rigtig meget skolegang. Og fokus på min næste specialseringsopgave OG på bachelor. Det fylder virkelig mit hoved, men glæder mig til at komme igang. 
Og så kan jeg se frem til en hyggetur med min søskende og en klassefest. 
Og selvfølge håber jeg at få lidt gang mit vægttab igen. 
 
 
Det blev et ret langt indlæg men håber, at I kunne lide det


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar