lørdag den 4. februar 2017

Sjovt udkædningstøj

Fastelavn er jo lige rundt om hjørnet og mangler du ideer til dig selv eller dit barn, så har jeg en hjemmeside du bør kigge på. Gag og Gimmick er en hjemmeside med alt inden for udklædning. Der er til de helt små børn, til de større børn og så er der en masse fede kostumer til voksne. De har smykkerne, parykkerne, skoene og alt andet tænkeligt, som passer til dit kostume også. Og så har de til pyntningen til lige præsis den fest, du skal holde i lige det tema du ønsker. 


Efterhånden har halloween jo også gjort sit indtog i Danmark, og det gør de fleste forældre skal ud og finde udklædnings tøj to gange årligt. Derfor er det fedt, hvis priserne ikke er for høje. Og jeg synes helt klart at denne hjemmeside har nogle virkelig fair priser. 

Hjemmesiden kan udforskes her Sjovt tøj til udklædning

 
Og så skal det da lige nævnes, at der er et meget stort udvalg i kostumer til både store mænd og damer, og det gælder også kjolerne. Det synes jeg er super fedt, for så kan alle være med. 

får jeg brug for, noget festligt tøj, til en særlig anledning, så er det helt klart denne side jeg vil ty til. Jeg meget begejstret for det store udvalg, især også i størrelser. 

Så hvis du ikke lige er typen som sætter dig og syr et fedt fastelavskostume på en time, så er denne hjemmeside lige sagen.  

Indlægget er skrevet i samarbejde med gag.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar