tirsdag den 21. februar 2017

Spagnum til haven

Foråret er på vej. Det er der vist ingen tvivl om. Erantis og Vintergækker dækker snart jorden alle steder, og luften emmer af forår. 

Det er også nu havefolket begynder at rører på sig, og det kribler i fingrene for at komme ud og rode i bede og køkkenhaver. Jeg bor på 2. sal og må nøjes med min lille altan. Der står nogle store planter, og af og til har vi lidt tomatplanter og krukker med blomster. Jeg er egentlig ret glad for at nusse med jord og planter, men savner virkelig at komme ud i en rigtig have, så derfor leder vi med lys og lygte efter et lille hus, med en rigtig have

Når man nu har en have, skal der spagnum til. Det kan være du skal have nye bede, eller vil friske jorden lidt op. Her kan du købe en masse forskellige Spagnum 

Der er alt lige fra Spagnum med lav PH værdi, som er særlig velegnet til rhododendron og andre surbundsplanter, og til Champost, som en finere spagnum, som skaber mere luft en jordbunden. 

Du kan købe ret store mængder, og det er med fri fragt. Det er jo ofte, det kan løbe op i en stor bunke jord, når man anlægger eller omlægger en have. 

Så lad os krydse fingre for vejret forsætter i den rigtig retning, så haverne, snart kan spire, springe ud og blomstre. 


Indlægget er skrevet i samarbejde med haveglad.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar